Особливості активації пізнавальної діяльності студентів шляхом проблемного викладання лекційного матеріалу - Ткачук, В. В.; Tkachuk, V. V.; Савченко, О. О.; Savchenko, O. O. (ТДАТУ, 2018)
UK: У статті теоретично визначено особливості організації проблемного викладання лекційного матеріалу як одного із засобів підвищення ефективності лекційних занять. EN: The article theoretically identifies the features of organizing a problematic presentation of lecture material as one of the means of increasing the effectiveness of lecture classes.
Features of activating of cognitive activity of students by problem presentation of lecture material
Keywords: активізація пізнавальної діяльності; студенти; лекція; проблемна сітуація; проблемне навчання; діалогічне спілкування; аctivating of cognitive activity of students; lecture; problem situation; problem training; dialogic communication