Сучасний стан виробництва свинини в Україні і за кордоном - Коломієць, С. М. (My University, 2011)
У статті проаналізовані сучасний стан виробництва свинини в Україні і за кордоном, використання передових технологій виробництва свинини на підприємствах агропромислового комплексу України.
Keywords: виробництво; технологія; свинина; технологічні процеси; техніко-економічні показники; тваринництво; ринок; агропромисловий комплекс