Методика визначення оптимального способу відновлення колінчастого валу - Плехун, Д. С.; Плехун, Д. С.; Plehun, D.; Паніна, Валерія Валеріївна; Панина, Валерия Валерьевна; Panina, Valeriia (ТДАТУ, 2016)
En: У статті наведена методика вибору способу й оптимізації техно-логії відновлення колінчастого валу, що включає етапи визначення економічної доцільності відновлення, визначення застосовності способів відновлення, вибір оптимального способу по комплексному техніко-економічному критерію. Вико-ристовуючи метод Парето визначено оптимальний спосіб відновлення.
Keywords: программа; методика; технологічний процес; відновлення; колінчастий вал; оптимізація відновлення колінчастого валу; технологія відновлення; спосіб відновлення