Аналіз існуючих конструкцій дозаторів для приготування комбікормів - Скляр, Радміла Вікторівна; Скляр, Радмила Викторовна; Skliar, Radmila; Володін, О. А. (My University, 2021)
Дозуючі пристрої, що реалізують об'ємний спосіб дозування, відміряють масу дозуємого матеріалу за його об’ємом. Вони включають в себе механізм дозування, що базується на різних типах робочих органів і пристроях контролю, а також пристрій регулювання кількості матеріалу
Keywords: дозуючі пристрої; дозування; механізм дозування; стрічкові дозатори; шнекові дозатори