Обґрунтування параметрів міксера-роздавача кормів - Дереза, Олена Олександрівна; Дереза, Елена Александровна; Dereza, Olena; Болтянський, Борис Володимирович; Болтянский, Борис Владимирович; Boltianskyi, Borys; Дереза, Сергій Володимирович; Дереза, Сергей Владимирович; Dereza, Serhii (My University, 2019)
Проблемним є питання застосування технологій і технічних засобів механізації приготування і роздавання кормів на тваринницьких фермах. Ці процеси займають основну частку витрат праці (до 40 % в загальному балансі витрат).
Keywords: кормороздавачь-змішувач; змішувальний шнек; міксер-роздавач кормів