Вплив біокліматичних і ґрунтово-геоморфологічних умов на агроландшафти Вінниччини - Ганчук, Максим Миколайович; Ганчук, Максим Николаевич; Hanchuk, Maksym (My University, 2011)
Охарактеризовано вплив біокліматичних та грунтово-геоморфологічних умов на агроландшафти. Вказано залежність деяких сільськогосподарських культур від кліматичних умов. На основі літературних джерел та доповнень автора запропоновано схему поділу Вінницької області за агрокліматичними умовами, та проведено агрогрунтове районування регіону
Влияние биоклиматических и грунтово-геоморфологичных условий на агроландшафты Винниччины
Influence of bioclimatic and soil-geomorphological conditions in the agrolandscape of Vinnytca region
Keywords: біокліматичні умови; грунтово-геоморфологічні умови; агроландшафти Вінниччини; аграрний регіон