Тепличне господарство та сонячна енергетика - Гулевський, Вадим Борисович; Hulevskyi, Vadym; Постол, Юлія Олександрівна; Postol, Yuliia (Харків: ДБТУ, 2025)
Тепличне господарство є стратегічно важливою галуззю аграрного сектору України, що забезпечує стабільне виробництво овочевої продукції незалежно від сезонних змін клімату. Завдяки можливості створення контрольованих умов вирощування, теплиці дозволяють досягати високої врожайності, забезпечувати якість продукції та її безперервну реалізацію протягом усього року. Це особливо важливо в умовах глобальних кліматичних змін, нестабільності постачання продовольства та зростання попиту на свіжу продукцію.
Keywords: тепличне господарство; сонячна енергія