Фретинг і фретинг-втома конструкційних матеріалів і деталей - Лакосіна, А. О.; Журавель, Дмитро Павлович; Журавель, Дмитрий Павлович; Zhuravel, Dmytro (ТДАТУ, 2020)
Для підвищення довговічності нерухомих з'єднань можуть використовуватися різні конструктивно-технологічні методи і методи, що пригнічують фізико-хімічні процеси, що протікають при фретинг-корозії.
Keywords: підвищення довговічності нерухомих з'єднань; фретинг-корозія; сталь; кобальтові сплави; утворення втомних тріщин