Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету: електронне наукове фахове видання. Вип. 3, т. 1 - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2013)
Представлені результати досліджень вчених України в галузі механізації сільського господарства, енергетики і автоматизації процесів сільськогосподарського виробництва та прикладної геометрії, інженерної графіки.
Keywords: оранка; фронтальний плуг; марка; мобільний енергетичний засіб; потужність двигуна; рівень універсальності; гранулювання; кормові гранули; ротаційний протипотоковий очисник повітря; радіус ротора пиловіддільника; ротаційний протипотоковий очисник повітря; надійність; працездатність; економічність