Молодь Запорізького краю злетілась на форум - Грицаєнко, Ігор Миколайович; Грицаенко, Игорь Николаевич; Hrytsaienko, Ihor (My University, 2014)
Представники студентських рад взяли участь в обласному молодіжному форумі
Keywords: Агротаврія; ТДАТУ