English for future geodesists and land surveyors: навчально-методичний посібник для самостійного позааудиторного читання з дисципліни «Іноземна мова за професійним спрямуванням» (англійська) здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр» за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій» - Lemeshchenko-Lagoda, Viktoriia; Лемещенко-Лагода, Вікторія Володимирівна; Лемещенко-Лагода, Виктория Владимировна (Мелітополь: ФО-П Однорог Т.В., 2020)
Посібник «English for future geodesists and land surveyors» призначений для навчання іноземної мови за професійним спрямуванням здобувачів вищої освіти зі спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій». Посібник створений з метою удосконалення набутих на першому етапі вивчення англійської мови граматичних та лексичних навичок студентів. Посібник складається з чотирьох розділів, що представлені у форматі тестових завдань ЄВІ. Кожний розділ має дві частини : Частина «Читання» (Tasks 1–4) містить 22 завдання різних форм. Частина «Використання мови» (Task 5 та Task 6) містить 20 завдань. Загальна кількість завдань тесту – 42.
Keywords: іноземна мова; англійська мова; геодезія та землеустрій; самостійна робота