Вимоги до холодильних агентів - Рабчук, О. А. (ХДУХТ, 2020)
Основними холодильними агентами переважно є аміак, фреони (хладони) і деякі вуглеводні
Keywords: холодоагенти; аміак; фреони; вуглеводні; кріоагент