Акустичний вплив на показники біологічної активності Triticum, Gleditsia triacanthos i Sinapis з урахуванням інформаційної складової: пояснювальна записка до дипломної роботи здобувача СВО Магістр - Тишковець, Ганна (My University, 2021)
Мета: Визначити особливості акустичного впливу на показники біологічної активності зерен Triticum aestivum, Sinapis alba та насіння Gleditsia triacanthos з урахуванням інформаційної складової.
Keywords: акустичні явища; звук; шум; біологічна активність; Triticum aestivum; Sinapis alba; Gleditsia triacanthos; рослини