Гендерна специфіка економічної діяльності в Україні - Маніло, А. О. (Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного, 2019)
Розглядаючи різні аспекти впливу на економічну діяльність в нашій країні, не можна забути про гендер, який проявляється у вигляді гендерної нерівності та дискримінації, що призводить до диференціації умов самореалізації жінок та чоловіків в різних сферах економічної діяльності.
Keywords: економічна діяльність; гендерна політика; гендерна дискримінація