Вдосконалення процесу подрібнення харчової сировини - Сляднєв, В. І. (Мелітополь: ТДАТУ, 2021)
Запропоноване вдосконалення процесу подрібнення м`ясної сировини, яке дозволяє зробити процес менш трудомістким.
Keywords: подрібнення харчової сировини; подрібнення м’яса; виробництво фаршу; яловичина; види ріжучого ножа