Виклики української логістики в умовах війни та їх інноваційні рішення щодо подолання - Романко, Ольга Петрівна (Запоріжжя: ТДАТУ, 2025)
В умовах воєнного стану, спричиненого масштабною військовою агресією, логістична система України зіштовхуються з численними викликами, які безпосередньо впливають на ефективність їхньої діяльності. Логістика як стратегічно важлива складова економіки зазнає серйозних потрясінь, зокрема через порушення логістичних ланцюгів постачання, коливання своєї собівартості та ситуативних рішень.
Keywords: логістика; логістичні послуги