Основи менеджменту: навчальний посібник - Щебликіна, І. О.; Грибова, Діана Вікторівна; Грибова, Диана Викторовна; Hrybova, Diana (Видавничий будинок Мелітопольської міської друкарні, 2015)
У навчальному посібнику висвітлені найбільш актуальні питання, пов’язані з проблемами управління. Посібник призначений для студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів, може бути корисний для підприємців, керівників і спеціалістів у різних галузях господарської діяльності.
Keywords: навчальний посібник; менеджмент; бізнес-процеси; мотивація персоналу; сучасний менеджер; управлінське мислення; управлінські рішення; системи методів управління; ефективності управління; прийняття рішень у менеджменті