Патент України на корисну модель № 772 "Шестеренна гідромашина" - Бондар, М. С.; Карпенко, В. Д.; Черепаха, І. І.; Бондар, Андрій Миколайович; Бондарь, Андрей Николаевич; Bondar, Andrii (My University, 2001)
Корисна модель, що описується, відноситься до області машинобудування, а саме до конструкцій шестеренних гідромашин зовнішнього зачеплення, та може бути використана в гідроприводах різних машин
Keywords: машинобудування; шестеренні гідромашини; гідроприводи машин