Обладнання для виробництва вафельних виробів для фасування морозива: методичні вказівки до виконання лабораторної роботи з дисципліни «Технологічне обладнання підприємств з переробки продукції рослинництва» спеціальність 133 «Галузеве машинобудування». Ступінь вищої освіти "Магістр" - Самойчук, Кирило Олегович; Самойчук, Кирилл Олегович; Samoichuk, Kyrylo; Паляничка, Надія Олександрівна; Паляничка, Надежда Александровна; Palianychka, Nadiia; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Verkholantseva, Valentyna; Пупинін, Андрій Андрійович; Пупынин, Андрей Андреевич; Pupynin, Andrii (Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного, 2020)
Мета роботи: отримання, розширення і поглиблення знань по призначенню, принципам дії, будові, роботі та регулюванню обладнання для виробництва вафельної продукції для морозива.
Keywords: методичні вказівки; вафельні вироби; лабораторні роботи; обладнання; вафельна продукція для морозива