STEM-підхід на заняттях гуртка «Основи науково-дослідницької діяльності» - Дяденчук, Альона Федорівна; Дяденчук, Алена Федоровна; Diadenchuk, Alona (My University, 2019)
Швидкий розвиток науково-технічного прогресу та збільшення науковотехнічної інформації вимагає якісної підготовки висококваліфікованих фахівців вже на початкових етапах навчання. Вітчизняний і міжнародний науковий бізнес потребує фахівців, що володіють більш складними технічними навичками, здатних до самостійної творчої роботи, до впровадження у виробничий процес новітніх і прогресивних результатів. Фахівцям майбутнього необхідні всебічна підготовка і знання з різноманітних областей природничих наук, інженерії, технології та математики.
Keywords: STEM-освіта; освіта; гурток «Основи науково-дослідницької діяльності»; заняття; молодь