Формування позитивної мотивації викладачів та студентів в умовах організації навчального процесу із застосуванням інформаційно-комунікаційних технологій - Тітова, Олена Анатоліївна; Титова, Елена Анатолиевна; Titova, Olena (My University, 2009)
UK: В статті розглядається проблема формування позитивної мотивації викладачів та студентів в умовах організації навчального процесу із застосуванням інформаційно-комунікаційних технологій. RU: В статье рассматривается проблема формирования позитивной мотивации преподавателей и студентов в условиях организации учебного процесса с использованием информационно-коммуникационных технологий. EN: Article deals with the problem of teachers and students positive motivation development in the organization of educational process, using information and communication technologies.
Формирование позитивной мотивации преподавателей и студентов в условиях организации учебного процесса с использованием информационно-коммуникационных технологий
Development of a positive motivation of teachers and students in the organization of educational process using information and communication technologies
Keywords: інформаційно-комунікаційні технології; навчальний процес; позитивна мотивація; информационно-коммуникационные технологии; учебный процесс; позитивная мотивация; information and communication technologies; educational process; raining; positive motivation