Обґрунтування напрямів ефективного розвитку господарської діяльності ТОВ «СПП ЛАНА» Михайлівського району Запорізької області: дипломна робота СВО Магістр - Грань, Наталя Дмитрівна (Мелітополь: ТДАТУ, 2020)
Основні результати дослідження: обґрунтовано доцільність впровадження у виробництво нової культури; впровадження переробки плодів на сушку. Визначені показники ефективності запропонованих заходів.
Keywords: показники ефективності проекту; значення господарської діяльності; ТОВ «СПП ЛАНА»; підприємництво, торгівля та біржова діяльність