Проблеми організації управлінського обліку на підприємствах - Подопригора, А. В. (ТДАТУ, 2018)
В систему управлінського обліку та аналізу необхідно включати прогнози внутрішніх та зовнішніх факторів, які впливають на діяльність підприємства, а також управлінську звітність. Вирішення проблем управлінського обліку необхідно здійснювати і на рівні держави
Keywords: управлінські рішення; управлінський облік; управління витратами; вдосконалення корпоративного управління; управлінська звітність