Золотий фонд наукової бібліотеки. Вип. 5: Рідкісні та цінні видання з мистецтва: науково-бібліографічний покажчик - Семенюк, Наталя Михайлівна; Semeniuk, Natalia (ТДАТУ: наукова бібліотека, 2019)
Даний покажчик містить в собі перелік рідкісних видань, які є в фондах наукової бібліотеки. Покажчик буде цікавим широкому колу читачів.
Keywords: мистецтво; художня культура; бібліографічний покажчик