Світові тренди КСВ: глобальна трансформація та український досвід стійкості - Завадських, Ганна Миколаївна; Zavadskykh, Hanna (Київ – Інтерсервіс, 2026)
Сьогодні корпоративна соціальна відповідальність (КСВ) трансформувалася з благодійної ініціативи на фундаментальну складову бізнесстратегії [2]. Світова практика підтверджує: бізнес, що дбає про екологію та суспільство, не лише завойовує міцну довіру аудиторії, а й демонструє кращі результати в інноваціях та стійкість до криз. В українських реаліях – на тлі війни та економічних викликів – КСВ набула особливої ваги. Тепер це не просто звіти про донати, а реальний показник здатності компанії бути драйвером змін та опорою для суспільства у найважчі часи.
Keywords: світові тренди; КСВ; корпоративна соціальна відповідальність