Матеріали ХІІІ Всеукраїнської науково-технічної конференції молодих учених та здобувачів вищої освіти ТДАТУ (05 травня 2026 р.) - (:unkn) unknown (Запоріжжя : ТДАТУ, 2026)
У збірнику представлено виклад тез доповідей і повідомлень, поданих на ХІІІ Всеукраїнську науково-технічну конференцію молодих учених та здобувачів вищої освіти Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного. Тези доповідей та повідомлень подані в авторському варіанті. Відповідальність за представлений матеріал несуть автори та їх наукові керівники.
Keywords: економічні перетворення; бізнес та адміністрування; інформаційні технології; енергетика і енергоефективність; механічна і аграрна інженерія; аграрні науки; природокористування; технології харчування; цілі сталого розвитку