Аналіз особливостей щодо управління земельними ресурсами в територіальних громадах Запорізької області (25ГЗД015000000ПЗ) : кваліфікаційна робота здобувача ОС «Бакалавр» : спец. 193 Геодезія та землеустрій ОПП «Геодезія та землеустрій» - Фролова, Вероніка Олексіївна (Запоріжжя: ТДАТУ, 2023)
Метою нашого дослідження є аналіз стратегій розвитку територіальних громад Запорізької області. Дослідження розробки стратегії розвитку територіальних громад має велике значення для ефективного використання ресурсів, забезпечення сталого розвитку територій та підвищення якості життя населення. Розробка стратегії розвитку територіальних громад є дуже актуальною темою в сучасному світі. За останні десятиліття відбувається процес децентралізації влади, коли повноваження та ресурси передаються з центрального рівня влади до місцевих органів влади та територіальних громад.
Keywords: землеустрій; населений пункт; управління земельних ресурсів; громада