Візуалізація зображення теплових явищ та процесів засобами програмного забезпечення Blender Foundation - Башук, І. Ю.; Рожкова, Олена Павлівна; Рожкова, Елена Павловна; Rozhkova, Olena (ТДАТУ, 2019)
В статті представлено застосування новітніх програм графічного відображення фізичних процесів. Проведено розрахунки експериментальних даних підтвердження рівняння Пуассона. Наведено графіки залежностей характеристик ізохоричного та адіабатного процесів з використанням програмного забезпечення. Підтверджено справедливість виконання рівняння Пуассона. Закріплені навички роботи з програмним забезпеченням blender.
Keywords: графічні зображення; рівняння Пуассона