Оптимізація системи мотивації праці як фактор підвищення конкурентоспроможності банку - Тітієвська, Д. (My University, 2021)
Сучасні умови розвитку банківського бізнесу, пов'язані з високою динамічністю зовнішнього середовища, ускладненням конкуренції, стрімким розвитком інформаційних технологій, глобалізацією фінансових відносин, актуалізують питання управління конкурентоспроможністю. Менеджмент в області забезпечення конкурентоспроможності допомагає керівникам кредитних організацій свідомо обирати стратегію розвитку, порівнювати свій ентузіазм з реальністю і усвідомлювати існуючі обмеження, що диктуються як зовнішньої, так і внутрішньої середовищем оточення.
Keywords: мотивація праці; конкурентоспроможність; бізнес; банк; управління компетенціями персоналу; заохочення співробітників