Визначення оптимальних біотропних параметрів інформаційного ЕМП для лікування великої рогатої худоби - Попрядухін, Вадим Сергійович; Попрядухин, Вадим Сергеевич; Popriadukhin, Vadym (ТДАТУ, 2020)
Отримані біотропні параметри інформаційного ЕМП КВЧ діапазону довжин хвиль для лікування хвороби яєчників маточного поголів’я ВРХ, визначена потужність джерела ЕМВ, експозиція опромінення
Keywords: модель яєчників корови; система рівнянь Максвелла; лікування хвороби яєчників маточного поголів’я; експозиція опромінення