Проектування сервісних підприємств: навчально-методичний посібник для самостійної роботи студентів - Дашивець, Галина Іванівна; Дашивец, Галина Ивановна; Dashyvets, Halyna; Бондар, Андрій Миколайович; Бондарь, Андрей Николаевич; Bondar, Andrii; Паніна, Валерія Валеріївна; Панина, Валерия Валерьевна; Panina, Valeriia (ТДАТУ, 2019)
Навчально-методичний посібник призначений як керівництво для організації аудиторної і позааудиторної самостійної роботи по підготовці та виконанню практичних робіт при вивченні дисципліни «Проектування сервісних підприємств». Містить вказівки і завдання для самостійної роботи, тести для контролю знань. Матеріал посібника призначений для підготовки здобувачів ступеня вищої освіти «магістр» зі спеціальності 208 «Агро-інженерія».
Keywords: посібник; студент; проектування сервісних підприємств; методи проектування підприємств; самостійна робота; позааудиторна робота