Опис до патенту на корисну модель № 98482 "Копіювальний механізм жатки" - Мітков, Б. В.; Болтянський, В. М.; Ігнатьєв, Євген Ігорович; Игнатьев, Евгений Игоревич; Ihnatiev, Yevhen; Мітков, Василь Борисович; Митков, Василий Борисович; Mitkov, Vasyl; Шульга, Олександр Володимирович; Шульга, Александр Владимирович; Shulha, Oleksandr (Державна служба інтелектуальної власності України, 2015)
Копіювальний механізм жатки містить вушко, палець, копір. Копір приєднаний до жатки через демпфуючий елемент, який одним кінцем шарнірно з'єднаний пальцем з вушком, а іншим - з корпусом з гумовими накладками
Keywords: копіювальний механізм; копір; машинобудування; сільськогосподарська техніка