Удосконалення освітньо-виховного процесу в закладі вищої освіти: збірник науково- методичних праць. Вип.29 - (:unkn) unknown (Запоріжжя : ТДАТУ, 2026)
У збірнику подано матеріали науково-методичної конференції ТДАТУ «Удосконалення освітньо-виховного процесу в закладі вищої освіти» (03 червня 2026 р., м. Запоріжжя). Публікації присвячені питанням розвитку вищої освіти в умовах дистанційного навчання, використання інноваційних технологій в освітньому процесі, неформальної освіти та її ролі в підготовці майбутніх фахівців, упровадження результатів наукових досліджень з пріоритетних напрямів у фахову підготовку здобувачів освіти технічних спеціальностей, провідним тенденціям суспільно-гуманітарної та економічної освіти. Збірник буде корисним науково-педагогічним працівникам, учителям-практикам, аспірантам та здобувачам вищої освіти.
Keywords: науково-методична конференція ТДАТУ; розвиток вищої освіти; використання інноваційних технологій в освітньому процесі; дистанційне навчання; неформальна освіта