Ризики при створенні бізнесу - Тебенко, Віта Миколаївна; Тебенко, Вита Николаевна; Tebenko, Vita (My University, 2017)
UK: Багатьом людям у певний момент життя приходить в голову ідея відкрити власний бізнес. Кожен приходить до цього по-різному. Починаючи свою справу, всі очікують подальшого поліпшення матеріального становища, підвищення свого статусу в очах оточуючих і задоволення своїх амбіцій. Але в будь-якій справі, крім позитивних сторін, існують і негативні. У бізнесі це певні ризики, про які варто постійно пам'ятати. Найголовніший ризик у будь-якій справі - це те, що бізнес не буде приносити прибуток. Адже успішність бізнесу взаємопов'язана з багатьма обставинами. Це і сама ідея бізнесу, і її реалізація, і актуальність даної ідеї (якщо не брати до уваги зовнішні ризики, такі, як коливання курсу валют, внесення змін у податкову систему, нестійкість поведінки споживачів і конкурентів).
Keywords: зовнішні ризики; прибуток; бізнес; бізнес-план; діяльность підприємства