Опис до патенту на корисну модель № 124679 "Апарат для оброблення стоків гальванічного виробництва" - Мовчан, Сергій Іванович; Мовчан, Сергей Иванович; Movchan, Serhii (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2018)
Апарат для оброблення стоків гальванічного виробництва містить корпус, нижня частина якого конусної форми, трубопроводи підведення, відведення, скидання рідких відходів, вертикальні колекторні труби із засипним анодним матеріалом, розташовані через 90° по колу всередині апарата, камеру реакції, діелектричні прокладки, клеми підключення анода й катода. Відведення обробленої води відбувається двома трубопроводами, розташованими на половині висоти апарата і в нижній частині корпусу апарата
Keywords: гальванічне виробництво; трубопровод; технологічне обладнання; оброблення води; очищення стічних вод