Дистилятор технічної води - Зюзін, М. (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
Дистильована вода – це вода, яка практично повністю очищена від розчинених у ній мінеральних солей, органічних та інших домішок. Обладнання, за допомогою якого отримують таку воду, називають дистилятором або аквадистилятором. При закипанні вода переходить в пару, а при конденсації водяної пари утворюється конденсат – дистильована вода. Вона вільна від солей, органічних речовин і мікроорганізмів, але може містити невелику кількість летких сполук.
Keywords: дистильована вода; дистилятор технічної води; нагрівач дистилятора; випарник