Мобільний додаток куратора академічної групи як засіб розвитку соціальної компетентності студентів - Шаров, Сергій Володимирович; Шаров, Сергей Владимирович; Sharov, Sergii (My University, 2018)
UK: Статтю присвячено пошуку ефективних методів розвитку соціальної компетентності здобувачів вищої освіти. Зазначається, що соціальна компетентність є необхідним компонентом підготовки сучасного випуска закладу вищої освіти, яка дає йому змогу вільно почуватися в соціумі, суспільстві, виконувати свої професійні обов'яки, уникати конфліктів або вчасно їх вирішувати. EN: The article is devoted to the search for effective methods of developing social competence of applicants for higher education. It is noted that social competence is a necessary component of the preparation of a modern graduate of a higher education that allows him to feel freely in socium, society, and to fulfill his professional duties, and avoid conflicts or resolve them in a timely manner.
Мобильное приложение куратора академической группы как средство развития социальной компетентности студентов
Mobile application of the curator of the academic group as a means of developing the social competence of students
Keywords: соціальна компетентність; інформаційно-комунікаційні технології; мобільні технології; вища школа; куратор академічної групи; social competence; information and communication technologies; mobile technologies; high school; curator of the academic group