Використання енергоефективного обладнання в технологічній лінії питного молока - Паляничка, Надія Олександрівна; Паляничка, Надежда Александровна; Palianychka, Nadiia (ТДАТУ, 2020)
Використання імпульсного гомогенізатора в технологічній схемі виробництва питного молока дозволить отримати продукт високої якості зі значно нижчими витратами енергії на процес.
Keywords: гомогенізація; молоко; використання гомогенізації; питне молоко; імпульсний гомогенізатор