Дослідження ефективності профілактики тракторів - Дашивець, Галина Іванівна; Дашивец, Галина Ивановна; Dashyvets, Halyna; Новик, Олексій Юлійович; Новик, Алексей Юльевич; Novyk, Oleksii (ТДАТУ, 2013)
UK: Роботу присвячено дослідженню ефективності стратегій реалізації процесу технічного обслуговування тракторів. EN: The job is devoted to analysis of the effectiveness strategies for realization maintenance of tractors.
Аnalysis of efficiency prevention of tractors
Keywords: технічне обслуговування; стратегія проведення операцій; відмова машини; ймовірністю запобігання відмов; ефективність профілактики