Методичні підходи до аналізу наявності сільськогосподарської техніки - Грицаєнко, Ігор Миколайович; Грицаенко, Игорь Николаевич; Hrytsaienko, Ihor; Грицаєнко, Галина Іванівна; Грицаенко, Галина Ивановна; Hrytsaienko, Halyna (Мелітополь: ТДАТУ, 2021)
В сучасних умовах конкурентоспроможність аграрного виробництва визначається рівнем його технічного забезпечення, оскільки від нього залежить ефективність їхнього використання. Для раціонального формування та використання сільськогосподарської техніки потрібна розробка комплексної системи показників, яка б забезпечувала оперативний контроль за процесом відтворення, а також надавала об’єктивну оцінку наявності та ефективного використання сільськогосподарської техніки.
Keywords: сільськогосподарська техніка; аграрне виробництво; техніка; жатка