Шляхи використання відновлюваних ресурсів плодових насаджень - Валієва, К. Р. (My University, 2021)
В роботі зроблено аналіз використання побічної продукції садівництва та окреслено можливості переробки її в енергопродукт.
Keywords: садівництво; збирання зрізаних гілок; утилізація; компостування