Причини травмування насіння зернових культур та шляхи його зменшення - Михайлов, Євген Володимирович; Михайлов, Евгений Владимирович; Mykhailov, Yevhen; Mykhaylov, Yevhen (Мелітополь: ТДАТУ, 2017)
UK: Процес зменшення травмування насіння в процесі його очищен-ня включає три етапи: - скорочення кількості машин на шляху насіння від збирання до сівби; - відповідність технологічних комплексів вимогам ощадної технології; - ефективна експлуатація обладнання за умови мінімізації травмування насіння. EN: The paper presents the causes and consequences of injury cereal seeds, the re-sults of field studies of grain quality and ways to reduce its injury.
Keywords: дослідження якості зерна; зменшення травматизму зерна; зернові культури; насіння зернових; cereal seeds; the studies of grain quality; ways to reduce its injury