Використання штучного інтелекту в дизайні - Дереза, Олена Олександрівна; Dereza, Olena; Водяницький, Іван Олексійович (My University, 2024)
Стаття розглядає широке застосування штучного інтелекту (ШІ) в освітньому процесі та професійній діяльності дизайнерів. Вказано на зростаючу популярність застосунків для генерування тексту та зображень, передбачаючи, що це стане нормою в найближчому майбутньому. //////////////// The article considers the wide application of artificial intelligence (AI) in the educational process and professional activity. The growing popularity of text and image generation applications is indicated, predicting that this will become the norm in the near future.
Use of artificial intelligence in design.
Keywords: системи штучного інтелекту; дизайн; генератор зображень; нейромережа; artificial intelligence systems; design; image generator; neural network