Опис до патенту на корисну модель № 129061 "Захисний багатошаровий перетворювач променевої енергії" - Дзівіцький, О. Г.; Нестерчук, Діна Миколаївна; Нестерчук, Дина Николаевна; Nesterchuk, Dina; Петров, Віктор Олексійович; Петров, Виктор Алексеевич; Petrov, Viktor; Шрамко, Є. О. (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2018)
Захисний багатошаровий перетворювач променевої енергії містить сонячну панель, в склад якої входить гетероструктура напівпровідників, алюмінієва рама і скло на передній стороні. Напівпровідники гетероструктури прозорі, а сама гетероструктура виконана багатошарово, кожний із шарів якої складається з напівпровідників р-типу та n-типу, халькогенідного скла та графіту
Keywords: перетворювач; енергія; сонячна панель; напівпровідник