Опис до патенту на корисну модель № 134236 "Інкубатор" - Мілько, Дмитро Олександрович; Милько, Дмитрий Александрович; Milko, Dmytro (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2019)
Інкубатор включає корпус, лоток на горизонтальній осі підвісу, нагрівач, пристрій повороту лотків, при цьому пристрій повороту лотків виконаний за колисковим принципом, а лоток підвішений на ланцюгах
Keywords: інкубатор; корпус; лоток; нагрівач; пристрій повороту лотків; сільське господарство; інкубація свійської птиці