Удосконалення робочого органу плуга для викопування саджанців плодових культур: пояснювальна записка до дипломної роботи здобувача СВО Магістр - Колісник, Ю. А. (ТДАТУ, 2021)
У дипломній роботі проведені дослідження щодо удосконалення розпушувача робочого органу до викопувальної скоби СВС- 1 для викопування саджанців плодових культур.
Keywords: викопувальна скоба СВС-1; саджанці; витягування саджанців з грунту; математична модель; використання викопувального плуга ВПН-2; продуктивність праці; розпушування; розсадник; підщепи; розсадництво