Необхідність переробки відходів птахофабрик - Григоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Hryhorenko, Olena (ТДАТУ, 2021)
На сьогоднішній день в Україні існує великий потенціал отримання додаткових доходів за рахунок переробки відходів виробництва птахофабрик. Але для комплексного впровадження технологій безвідходного виробництва необхідно провести більш детальний аналіз ситуації, що склалася навколо даної проблеми, а також дослідити досвід інших країн у вирішенні проблеми утилізації та переробки відходів.
Keywords: екологічні проблеми; техносфера; навколишнє середовище; пташиний послід; процес переробки відходів