Проект з виробництва та реалізації еко-сумок - Сердюк, Н. М.; Арестенко, Тетяна Вікторівна; Арестенко, Татьяна Викторовна; Arestenko, Tetiana (ТДАТУ, 2021)
Зміст проекту полягає в можливості налагодження прибуткового бізнесу з виробництва та реалізації еко-сумок з принтом та розширенні виробництва та асортименту продукції на перспективу.
Keywords: виробництва еко-сумок; реалізації еко-сумок; капітальні витрати; маркетинг; показники ефективності проекту