Розробка системи зрошування розсадника плодових культур в товаристві з обмеженою відповідальністю «Агро-Фенікс»: пояснювальна записка до дипломної роботи здобувача СВО Магістр - Скворцов, Андрій (My University, 2021)
Виробництво посадкового матеріалу плодових культур здійснюється в розсаднику за технологіями різного рівня ефективності а відповідно і прибутковості. Застосування технологій вирощування визначають: ґрунтові і кліматичні умови, районування порід и сортів, схеми розміщення сіянців і відводків в полі розсаднику, терміни окуліровок і щеплень, використання різних машин і знарядь, а також нормативними вимогами на якість продукції.
Keywords: плодові культури; технологія вирощування саджанців; краплинне зрошення; розсадник плодових культур