До питання компонування спеціалізованих ширококолійних енерготехнологічних транспортних засобів для колійної системи землеробства - Кувачов, Володимир Петрович; Кувачев, Владимир Петрович; Kuvachov, Volodymyr (КНТУ, 2016)
Метою досліджень є підвищення ефективності функціонування та використання ширококолійних засобів механізації сільськогосподарського виробництва для колійної системи землеробства шляхом вибору найоптимальнішої компонувальної схеми з позиції задовільної стійкості та плавності їх руху.
Keywords: колійні системи землеробства; мостові системи землеробства; controlled traffic farming; CTF; ширококолійні транспортні засоби; wide span vehicles; мостові трактори; wide span tractor; амплітудно-частотні характеристики; АЧХ; оцінка плавності руху; компонувальна схема